go went gone

Idag ska vi gå en mil i Vilsta. Jobbigt tycker jag, men bra är iaf att vi börjar halv elva och slutar när vi har gått klart typ. Så kommer sluta mellan ett och två tror jag. Tydligen ska hela skolan vara där och gå, men jag kommer hitta min klass för vi ska samlas vid baparapaaaa.. träddungen! Haha nä men det var lite kul när våran mentor skulle förklara det, eller egentligen var det inte kul men ändå.

Jag hat iaf inte fått någon träningsvärk sen igår. Trodde nästan mina ben skulle gå av på housen haha. Sen blev det så hmla varmt i danssalen och alla var så mysiga och svättiga. Dansa hphop också sen, det var kul eftersom vi dansade lite wacking, kul kul. Har ju dansat det lite förut när vi hade Malin också.

Kom på att jag inte har länkat till flashmoben som Bounce Streetdance Company spelade in på Gröna lund den veckan när jag var på summercamp. Jag är med i videon. Här kommer den iaf.
http://www.youtube.com/watch?v=7MiMAt-J54U&translated=1
Ses /Tilde

dans dans dans

Weeho idag börjar min dans, eller den börjar om 20 min så ska åka snart. Ska dansa house och hiphop idag. Det ska iaf bli kul tycker jag. Såg att jag ska ha samma lärare som jag har i skolan, vilket också ska bli kul eftersom hon verkade snäll. Men ska åka nu, hejs.

amor vincit omnia et nos cedamus amori

Blir ett kort inlägg nu. Vet inte riktigt vad jag ville skriva, bara att jag fortfarande är glad. Och lite trött just nu.. men ska sova snart så. Det här blev konstigt haha, aja gonatt.

mittbena

Försökte få håret i mittbena, tycker att det är fint. Men inte på mig.. Har ju lugg så ser ut som jag vet inte vad. Tänkte iallafall ha det imrgon men med flätor, så luggen försvinner. Tycker att den kan växa ut, jag gör ju misstaget allt för ofta och klipper av den för att sen ångra mig en vecka senare. Måste bleka håret innan skolfotot också men det är ingen panik, tror v ska ta kort i september nån gång. Aja slut pratat om hår.

Jag och Stina skulle ta en liten kvälls promenix med hundarna. Det blev ingen promenad, vi våga inte gå. Det har blivit så himla mörkt nu och så läser man i tidningarna om allt som händer. Konstigt att det blir så mörkt så snabbt nu, dte känns som om hösten är på väg. Mysigt tycker jag. Sitta inne och kolla på film och dricka varm choklad och bara vara. Och sen så fyller jag ju också på hösten. I ochför sig är det två månader dit men endå. Jag brukar ha helt klart för mig vad jag önskar mig vid det här laget, men nu har jag ingen aning. Eller jo förästen vill ju förståss ha en ny dator, min är den segaste som finns. Tar ett år för den att starta. Men nu ska jag sova, kanske kommer på något mer sen. Gonatt.


feel good

Sitter vid datorn, ska snart sova. Det är ju skola imorgon har iochför sig sovmorgon, men bara tll 20 över nio. Helgen har vart bra och jag är glad. Tror jag iallafall, vågar inte riktigt vara det till hundra procent än.. Men det känns helt enkelt bra. Kanske har nått att göra med spat jag var på igår? Jag var på ett japanskt spa, Yassuragi heter det (vet inte riktigt hur det stavas) med mamma, min syster och Stina. Det var massor om att få ur sig det jobbiga och sånt. Men jag vet själv att det braiga inte kommer därifrån, utan från något helt annat, hihi. 


ny skola

Idag började skolan, börjar ju gymnasiet så det är ny skola för min del. Var nervös innan men det var ganska onödigt. Väldigt många som jag inte kände igen, men pratade med några så det kommer nog bli bra. Fast det hade vart skönt att börja gamla skolan igen där man vet hur allting är och så, blir så mycket nytt på en gång nu. Tar nog tid att lära sig allt och allas namn men jag hoppas att det blir tre roliga år nu.

Shemat vet jag inte vad jag tyckte om.. Många sena dagar, men sluta halv två på fredagar så det är skönt. Hade två sovmorgnar till 20 över nio också. Blir rundvandring imrgon så då kanske jag blir lite mer klar på allt. Måste fråga om skåpen också, vissa säger att man bara ska ta ett skåp. Om det är så måste jag ju haffa ett imrgon så att jag inte får ett högst upp eller nått. För mycket trappor är det.

RSS 2.0