this is it


 
Kolla nyss på This is it filmen med Michael Jackson. Den va bra, tycker att han är en jätte bra artist och blev verkligen sugen på att gå på nån konsert när jag såg filmen. Ska kolla ticnet om jag hittar någon.
Ciao /Tilde

god jul!!! :D


so you think you can dance?



Nu ska jag kolla på so you think you can dance. bra tidsfördriv när man vill att det ska bli julafton fortare.
Ciao/Tilde

ge oss julafton



Jag och Zac vill ha julafton nu! Vi har spanat in julklapparna under granen, hihi och längtar tills imorgon.

julklappsshopping

Nu blir det stan med min favorit Stina. Sista julklapparna som ska fixas.
Hej svejs /Tilde

it's cold around me.. na na na na

Kom nyss hem från stallet. Va ute och red en sväng med Stina, hållde på att frysa ihjäl. Sen är jag träningsvärk i magen och armarna och ont i ryggen sen dansen. haha det är synd om människan. Det var sista dansen idag fram tills januari. Det är både lite skönt och tråkigt. Nu ska jag gå och se om vi har någon oboy så jag kan göra varm choklad. Ciao /Tilde

äntligen pulka

Premiär tur idag i pulkabacken. Oscar blev den lyckliga. Tror iaf han tyckte det var lite kul? :) Jag tyckte det iaf tills jag skulle surfa med pulkan. Det är ju hur mycket snö som hällst och precis all snö ville visst hamna i mitt ansikte och innanför jackan. Inte speciellt mysigt, det var kallt! Fast då var vi redan på väg hem för att dricka varm choklad. Har hämtat mig från den hemska snö attacken nu och beredd att ge mig ut i pulkabacken igen. Imorgon kanske? Jag gillar snö, oftast.
Nu ska jag sova och imorgon slutar jag och då är det jullov. Jippi.
Natti natti /Tilde

jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl rolgt hurra men med en cykel går det inte så bra

Ja var är min kälke när jag behöver den? För cykel funkar ju inte fick jag erfara idag. Kanske om man skulle sätta sånna dära grejen på däcken som man kan göra med sparkcyklar? Tar ju längre tid att gå till stallet än att cykla. Eller kanske inte nu när det är så mycket snö. Nu låter det som om jag klagar på snön, jag lovar det gör jag inte. Jag älskar ju snö. Och jag ska åka pulka innan snön försvinner men vilken stackare vet jag inte än.
Men jag har ju gjort mer saker idag än att cykla. Var på dansträning för formationen idag. Ska ju vara med på den vilket jag tycker är super kul. Sen efter det åkte jag till stallet och red på min duktiga lilla häst. :)
Vad tycks? En sån vill jag ha. Färg vet jag inte riktigt, det står att den ena är grön så då vill jag ju självklart ha den. Men är det bara jag som tycker den ser lite blå ut? Tycker den va söt iallafall så jag har önskat mig den i julklapp. Men nu ska jag gå och leta lite kläder som jag ska ha på våran lilla teater på EOSen imorgon.
Ciao /Tilde

freeedag

Precis varit ute och gått med vovvsing. Nu ska jag städa och blir det stallet. Sen är det idol final med Elin. Måste se den så är det bara, har inte kollat så mycket på det men det är faktiskt final. Så japp det måste jag se.
Haha jag och Lainen igår jag vet vi är snygga. Ciao

inga mästerkockar

Det är bara att inse haha kan ju inte laga mat, knappt baka. Hade ju faktiskt bestämt oss för att baka idag men ja det enda vi lyckades med var dom här

Ciao/Tilde

jag vill va superakrobatisk!

Som värsta spaggetti människan typ. Brygga kan jag ju men nu har jag övat i en timme att kunna gå ner utan händer. Förutom att man bryter fötterna och benen så går det väl bra. Eller iaf upp, det går faktiskt, eller jag lyckades en gång. Kanske inte världens bästa grej att göra på kvällen, ska nog sluta försöka nu kommer nog slå i huvet snart. Men vänta bara snart så. Tjudelu /Tilde

kalle och chokladfabriken

Nu är det över, iaf för den här gången. Nu lät det som om jag tyckte att det var jätte tråkigt, så är det inte! Tycker det är roligt att stå på scen och dansa är bara väldigt trött just nu. Blir ju som sagt mycket väntande, hade mina tre nummer i andra akten. Nästa termin ska jag dansa mer. :)
På första igår gick väl inte så jätte bra men det var ju trots allt första och vi hade inte haft nått genrep på scenen innan så.. På kvällen gick det mycket bättre. Idag har det gått helt okej. Förutom hiphopen som blev lite katastrof först var vi före och sen var vi efter. Sen stod ju jag och dansade lite fel själv också längst fram haha vi kan säga att det skulle vart ett solo. Aja så kan det gå. På sista föreställningen var mamma, mormor, Oscar och Stina och kollade :).
Nu ska jag äta hejs svejs /Tilde

gonatt

Kom precis hem från älskling, var där och kollade film, Batman nånting :).
Nu ska jag snart sova blir att gå upp tidigt imorgon om jag ska hinna stallet innan jag ska till teatern. Sen blir det dans då, kul kul.
Men natti natti nu då /Tilde

danselidans

Kom precis hem från dansen, ska hoppa in i dushen när som hällst. Om vi bara sätter hiphopen kommer det bli super. Är ju föreställning på lördag och söndag. Pepp på det.
Hej hopp /Tilde

so you think you can dance?

Jaaaaaaaaaaaa :D
haha men kollade iaf på So you think you can dance förut, måste bara säga att jag tycker vissa dansare där är värsta bra. Speciellt tvilingarna synd att den ena inte gick vidare. Kuligt program tycker jag, dom dansar ju.
Men nu ska jag ringa min vän Lainen och tjata lite på henne.
See ya /Tilde

inte min dag idag

Började med att jag försov mig, vaknade tio över tolv och jag började halv elva. Och bussarna har nått emot mig just nu, missa den med två min imorse. Missa den när jag skulle hem också, hitta inte mitt busskort så jag tyckte lite synd om mig själv och gick och köpte godis.
Nu ska jag upp till stallet, pålle ska skos. Tänkte göra lite julfint och pynta vid hans box också.
Ciao/Tilde

jag såg det snöa

Imorse när jag åkte till skolan. Satt där på bussen själv och tänkte lite när jag kollade ut och såg masa fina snöflingor. Tyvärr verkade det inte som om det ville fortsätta snöa mer sen. Tycker att det var lite kul att det snöar när det är första december och allt. Även om det inte var mycket så var det iaf nått och kallt är det också! Senast jag kollade var det 5 minus, säkert kallare nu. Om bara snön ville komma så blir jag nöjd. Ska det va vinter så ska det va vinter och är det jul så är det jul så jag har min choklad kalender, det är så det ska va. Tror faktiskt att jag ska köpa en till bara för att.
Ska vara lite kreaktiv nu och ett ridtäcke till den lilla hästen. Han kommer bli så söt i rosa.
Vi ses /Tilde

RSS 2.0