hejhejhejdå



Ska upp till stallet nu och rida ut med Stina nu. Hoppas solen vill joina oss så att vi inte fryser ihjäl.
Ciao /Tilde

kan jag få namnet till Bella pizzeria?



Va med Anna idag. Kuligt, kulilgt. Hon tog lite kort på mig och Lill Uffe, lägger upp dom när jag fått dom. Följde med till hennes stall och hållde på att frysa ihjäl. Det är kallt! Och Anna brukar man ringa nummerupplyssningen och fråga efter namnet till Bella pizzeria? ;)

Kolla på finalen av So you think you can dance och Russel vann. Det var bra, tyckte att han var bäst.

Natti natti /Tilde

Mika fem år!



Idag fyller Mika fem år :)

leeeeeeeeeedig



Ska snart till skolan, eller bussen går om 45 min så det är en stund kvar. Hade inga lektioner idag men vi ska typ ha en liten wacking föreställning vid 6 så derför ska jag till skolan. Men nu ska jag fortsätta städa lite.
Ciao /Tilde

min dator är ond

Har inte kunnat logga in sen typ i fredags. Så tänkte väl bara berätta att jag tävla för första gången i lördags och det gick jätte bra, jag vann. Så nu är jag värsta taggad på att tävla igen! Kan väl också säga att jag är på marsmännisko humör så, nä men jag har lite tråkigt så då kan det bli så. Stackars Zeina hon fattar nog inte vad jag babblar om :P. Marsmännsikor är gröna med lila prickar tjudelu / Tilde :D

på flygtur ner i snön



Jag ramla av idag. Finns en snövall som jag och Lill uffe hoppa över förra veckan, den var lite större nu men tänkte prova iaf. Var inte säker på att han skulle hoppa, men.. Det gjorde han! Världens hopp så jag flög upp i luften och sen nocka han mig så jag ramla av. Fick nog en lätt hjärnskakning men annars är jag helt normal. Låg på marken och skratta ett tag.. Men that's it och jag tycker att min häst är bäst för att han hoppa jätte bra, bara jag som inte riktigt va beredd. Så det kan gå.
Tjudelu /Tilde




bara för att jag tänkte nu.. pannkakor! pannkakor! pannkakor!

Så kom jag på pannkakorna som jag nästan lyckats förtränga (eller vad det heter). Dumma matsalen som gav mig tomatsoppa. Jag ville inte ha tomatsoppa. Och bara för att vara extra taskiga mot mig, tar dom fram pannkakorna precis när vi ska gå. Så vi hinner inte äta några pannkakor för vi började om fem min. Jag vill ha pannkakor så jag tänker göra det imorgon. Vet inte hur man gör, men endå. Nä men ska sluta tjata nu. Men jag lovar jag kommer drömma om pannkaor inatt.

booooooring!



Tilde tiene tråkigt! Pluggar spanska glosor och det är väl inte det roligaste jag har gjort. Men har iaf haft lite kul idag, dansade två house klasser. Very kuligt :D But man can not have fun jämt so hasta la vista baby. Nu ska jag samtala med glosorna igen, dom känner sig övergivna.
/Tilde

RSS 2.0