danselidans



Tilde is happy! Har dansat idag och det var jätte kul :D

rambo rocky what?

Haha Stina och jag pratde om lite filmer förut. Och jag känner att är inte riktigt med i huvet idag, har vart allmänt trött hela dan typ. Men iaf jag sa att Leonardo Dicaprio skulle skilja sig från Angelina Jolie och det stämmer ju inte eftersom hon är gift med Brad Pitt och det vet ju jag. Sa också att Svarta pärlan är andra pirates of caribean filmen, vilket den ju inte heller är och det vet ju jag också (pirates of the caribean är ju mina favorit filmer!) och sen var jag helt säker på att Rockys son skulle boxas i nästa Rambo film. Ska försöka sova tidigt ikväll så kanske jag inte är lika trött imorgon.
Natti natti /Tilde


marie och eva gör som jag säger!

Matteboken och jag är inte riktigt överäns om hur mycket pengar Eva och Marie ska ha. Jag tycker att dom kan få 28 kr mer, men matteboken är snål. Taskigt tycker jag! Så jag dissade honom en stund. Sitter och kollar lite danskurser nu och hitta massa som jag vill gå. Så nu vill jag att dansen ska börja! Aja kanske ska ge matteboken en chans igen, han kanske vill samarbeta nu?
tjudelilu /Tilde

natti natti



Japp nu ska jag sova, blir skola för mig imrgon vill inte vara hemma mer, det är tråkigt! Sooo natti natti.
/Tilde

new stuff :D

   

tralalalala



Precis kommit hem från stallet, pålle måste ju skötas om. Nu dusha sen äta. Mamma prata om nån potatissoppa och det tackar jag inte nej till. Varm potatissoppa så blir halsen iaf lite gladare ett tag.
/Tilde


the hår

Lite bilder från när vi färgade håret förra veckan, funkade inte att ladda upp dom förut but here we go.

Före:





efter:


hemma och sjuk

Är hemma och är förkyld, inte kul. Har legat i soffan hela dan och kollat på tv. Tycker synd om mig själv haha.
Ciao /Tilde

buenos días!

Har sovmorgon och inget att göra, ska väl typ gå till bussen om en timme. Aja får väl hitta på nått kanske är nått bra på tv? :)
/Tilde

nada de nada

Kom precis hem från tp, var där en stund med Stina. Hittade lite roliga nagellack som jag köpte, men dom ligger i Stinas väska så jag kan inte leka med dom nu.
Ska snart till min mammas moster och äta mat.
Ciao /Tilde

säkert att det inte går ibjörnar på gatan?

Om jag tittar runt gathörnet står det en isbjörn där då? Skulle nästan inte ens förvåna mig om det var så. -20 nordpolen here we come typ. Min näsa var vit igår när jag hade gått hem från stallet, men sen efter tag inne i värmen mådde han bra igen. Får se när jag vågar mig ut idag, sitter här med min varma choklad och kylan känns inte speciellt lockande.
Tjudelu /Tilde

designen

Är inte bra men orkar inte fixa mer nu. Den är bara tillfällig i brist på annat.
/Tilde

back to school oh no

Sista lovdagen idag känns lite tråkigt tycker jag. Rätt mysigt att bara ta det lugnt och så. Börjar halv nio imorgon så ska väl sova snart, vet inte hur jag ska komma upp imorgon. Har väl inte vaknat nån gång före tio den senaste tiden. Ställer dubbla väckarklockor så får vi hoppas på det bästa.
Färgade håret idag också. Jag är nöjd, vad det är för färg vet jag inte, nån slags blond. Tror det stod ljus guldblond på förpackningen. Försökte ta bilder förut men färgen ville inte fastna på bild so.. that's it.
Är förövrigt imponerad av mitt tangentbord som tydligen har bestämt sig för att samarbeta. Vi har väl inte riktigt kommit överens han och jag på sistonde. Har vart tvungen att hålla in connect knappen varje gång jag ska skriva nått men nu har han slutat upp med sina dumheter och skrivandet går galant. Ska nog sluta skriva innan han får för sig att strejka igen.
Natti natti /Tilde

my favorite colours are

rosa och grön, kanske märks?

tjalalalalala

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan åka till stan en stund. mitt tangentbord är segt, vet inte varför men orkar inte skriva mer på det nu iaf.
ciao/ tilde

stina lainen har ingen tand!

Tandläkaren snodde den men Stina hade tur hon fick en tandställning istället. Så nu är hon hur glad som hällst I promise. Nä men jag följde med henne till tandläkarn på förmiddan och så. Nu ska jag bara städa klart lite sen ska gå och trösta lilla Lainen. Filmmys here I come.
Tjudelu /Tilde

RSS 2.0